cheap medications premarin 1.25mg tablets estrogen contents, cheap medications buy wellbutrin no rx needed, cheap online buy baclofen online, cheap online order flagyl er pay pal online without prescription, pharmacy cheapest where to buy buy doxycycline online, online cheap medications buy overnight delivery lasix fedex, buy cheap purchase diflucan, cheap online buy neurontin online overnight cod, cheap pharmacy fedex acyclovir overnight without a rx, order cheap what is norvasc, buying cheap buy arimidex free consultation,

存档

‘odoo’ 分类的存档

数据模型

2018年6月28日 没有评论

数据模型是电商ERP的核心,数据模型的设计、数据存储方式将决定最后的应用和商业模式。

大家可关注E3 data model,我们会持续更新。

模型描述业务对象,比如一次机会,一个销售订单,或者业务伙伴(消费者,供应商等等),模型拥有一个属性列表(可理解为表字段),模型是使用派生自模板类的Java/Python类来实现。这些模型被直接地翻译为数据库对象,当安装或者升级模块时系统也会自动地处理它们。将模型文件放到一个models子目录内可以看作是最佳实践。

  • 人与组织
  • 产品模型
  • 产品订购模型
  • 工作计划模型
  • 旅行业模型
  • 电子商务模型
  • ….

类似这样的数据模型视图和维护界面

Image

书籍《数据模型资源手册(卷3)——数据模型通用模式》

149421267859263344